Танев сипе клетви по неизвестен "идиот"

12094
Танев сипе клетви по неизвестен "идиот"
Снимка: БГНЕС

Това, който го измисли с децата му да е проклет, това е единственото, което мога да направя - проклинам го и го заключвам - разбрахте ли ме? Нямам никакво друго оръжие, проклинам този идиот, който измисли тази работа. Записвайте!

Това каза министърът на образованието Тодор Танев пред журналисти по време на откриването на Европейско-азиатската конференция Codding for education в х-л Витоша, която ще се проведе в София 17 до 19 ноември. Танев отказа да уточни към кого точно са отправени думите му.

Танев: Искам успокоение на системата и 1 година с доста зор успявам да го постигна

"Аз искам успокоение на системата и една година успявам с доста зор да го постигна", това заяви в предаването „Още от деня“...

Всяка промяна изисква да се спазва една формула. И тази формула е ако за една промяна трябва време Х – умножаваш го по три и слагаш коефициент за неизвестност. Оказва се, че съпротивата срещу новото е твърде силна по една или друга причина. Не искам да влизам в подробности, за да не обидя някого. Така или иначе от тези , които печатат учебници през тези, които определят учебните програми до тези, които трябва да ползват въпросните средства в училище имаме проблеми. Не на всякъде, не с всеки, но достатъчно, не само да го усещам, но понякога - да съм ръба на това да се питам още колко ще продължава, има ли смисъл, ако ме разбирате правилно какво казах, допълни още министър. На въпрос дали това  е намек за оставката му Тодор Танев отговори:

"Колко време ще бъда министър определя един единствен човек и това не сте вие. Това е моят работодател министър-председателят на България. Той ме е избрал, той може да каже дали ставам за тази работа."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Образование