Започва третото издание на успешния проект "Спиди търси таланти”

8292
Започва третото издание на успешния проект "Спиди търси таланти”

За трета поредна година най-голямата българска компания за куриерски услуги Спиди АД провежда кампанията „Спиди търси таланти“. Проектът е насочен към млади хора – бакалаври или магистри, отлично владеещи английски език, дипломиращи се в периода 2015-2016 г. или дипломирани през 2014 г.

„Положителните резултати, които младежите показаха през предходните две издания на „Спиди търси таланти”, логично доведе до идеята да проведем инициативата за трета поредна година. Искаме отново да открием и привлечем амбициозни млади хора, които имат потенциал и мотивация да станат част от екипа на нашата компания и да допринасят за нейното развитие”, споделя изпълнителният директор на Спиди АД Валери Мектупчиян и допълва, че една от задачите на българския бизнес е да подкрепя младежите и да им дава възможност за развитие в България.

Какво различно предлага програмата за кариерно развитие на Спиди?

Спиди АД е с висок ръст на приходите и към края на септември 2014

В края на октомври Спиди АД публикува консолидирани данни за деветмесечието на 2014 г. Компанията реализира 54,7 млн. лв. приходи, като...

Проектът „Спиди търси таланти 3” е привлекателен за младите хора, защото предлага обучение, добро кариерно развитие и трудов договор с атрактивна стартова заплата, за разлика от обикновените стажантски програма на различни институции и компании. Проектът дава възможност за професионално развитие и растеж в модерна компания, която развива дейност на българския и международния пазар.

Какво се очаква от кандидатите?

От младежите, които искат да участват в третото издание на проекта, не се очаква предишен трудов стаж. Важно е да демонстрират потенциал и мотивация да станат част от екипа на Спиди и да допринесат за развитието на една от най-проспериращите български компании.

Какво и къде ще работят избраните таланти?

"Спиди" АД с най-висок растеж от началото на кризата - 21,6%

През 2013 г. "Спиди" АД постигна консолидирани приходи от 66,3 млн. лв. или с 21,6% над реализираните 54,5 млн. лв. през 2012 г. Дружес...

Работното място на талантите ще бъде централният административен офис на Спиди в София. През първите 2 години те ще преминат на ротационен принцип през всички отдели на компанията, прекарвайки във всеки един от тях по 4-5 месеца, за да придобият опит и да се запознаят с основните му функции и задачи. Към всеки млад човек ще бъде прикрепен ментор, който ще го обучава, ще му дава съвети и напътства, като по този начин ще го подпомага в професионалното и личностното му развитие. Именно менторите ще са едни от хората, които ще изправят „новобранците“ пред различни предизвикателства и в крайна сметка ще ги оценяват. След това всичко зависи от самия кандидат и неговите качества.

Срокове за кандидатстване

Кандидатите трябва да изпратят CV и попълнен формуляр за кандидатстване, достъпен тук, до 15 май 2014 г. на  speedy.talents@speedy.bg. Процесът на набиране на кандидати за участие в проекта вече започна и ще продължи до 15 май. Преди да станат част от Спиди, избраните по документи кандидати ще трябва да преминат успешно и през първо интервю (до 29 май), Център за оценка (до 5 юни) и интервю с Борда на директорите (до 19 юни). Младежите, които се представят най-добре, ще се присъединят към компанията в началото на септември 2015 г.

Допълнителна информация може да откриете на speedy.bg, раздел Кариери.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Образование