Всякаква паплач тормози учителката, чиято снимка взриви мрежата

119872
Всякаква паплач тормози учителката, чиято снимка взриви мрежата
Снимка: 9gag

323 хил. харесвания – само за две денонощия толкова събра снимката на младата българска учителка от първия учебен ден - 15 септември, която покори социалните мрежи.

Учителката каза, че телефонният ѝ номер е изтекъл в интернет и са почнали да ѝ звънят разни хора с неприлични предложения. Можеш да работиш нещо друго, ние ще ти помогнем, излагали гнусните си предложения анонимниците.

Красива българска учителка стана хит в мрежата

Красота на българските жени е известна по цял свят. Но стана още по-известна в последните дни, след като снимка на млада българска учит...

Много съм разочарована от някои заглавия в медиите и съм сигурна, че някои колежки в моята ситуация например биха изпаднали в депресия. Например заглавия как ще върна татковците в първи клас или "Секси учителка втвърди първия учебен ден". Аз водя децата в клас, а заради снимката излязоха такива провокации и коментари в статиите под интернет медиите. Но колежките ми ме подкрепят – те ме познават, знаят какъв човек съм, а в нашето училище всички работим за нещо хубаво, сподели младата дама.

Пред Нова телевизия 28-годишната жена сподели, че от малка е мечтала да е учителка и дори си е играла с кукли – строявала ги е. Тя обаче заяви, че не се чувства добре от популярността си – не се чувствам добре, искам хората да ме оценяват по качествата ми, а не по външния ми вид.

Actualno.com няма да съобщи името на младата жена заради правото ѝ на личен живот.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Образование