Учениците ще се готвят за матурите и онлайн

6206
Учениците ще се готвят за матурите и онлайн
Снимка: Thinkstock Images

От тази година учениците ще могат да се готвят за предстоящите изпити с онлайн тестове. Това се случва благодарение на новите помагала на издателство "БГ Учебник", които дават възможност на учениците да решават тестовете както на хартия, така и на компютър. Учебните пособия се състоят от две части – хартиена тестова книжка и онлайн приложение.

До момента са издадени помагала за задължителните изпити по БЕЛ и математика в 7. клас и за матурата по БЕЛ, а след Великден ще са готови тестовете по едни от най-популярните предмети за втората матура – география и история.

Обявиха датите за матурите

На 20 май от 10 часа ще се проведе националният приемен изпит по български език и литература за завършващите 7 клас за учебната 2015/20...

"Онлайн тестовете са отлична възможност за учениците, които са се подготвили за изпитите, да упражнят знанията си с реални пробни изпити." – каза при представянето на помагалата управителят на издателството Момчил Тодоров.

Учебните пособия са изпробвани през миналата учебна година и вече могат да се намерят в книжарниците в цялата страна, както и да се поръчат онлайн от www.bguchebnik.com или от водещите електронни книжарници.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Образование