Трети фестивал за учене през целия живот ще се състои в Сливен

51151
Трети фестивал за учене през целия живот ще се състои в Сливен
Снимка: Thinkstock

Трети фестивал за учене през целия живот ще се състои в Сливен днес, съобщиха организаторите от Регионалния инспекторат по образованието (РИО) и местния Съвет за учене през целия живот.

Проявите ще бъдат в основното училище "Eлисавета Багряна" и в средното общообразователно училище "Константин Константинов". Предвидени са творчески работилници и ателиета по изкуствата, спортни игри и разучаване на български танци в "Училище по танци". Ще участват танцовият състав "Детелина" при ОУ "Елисавета Багряна" с ръководител Даниела Павлова и инструкторът по зумба Али Мехмедов.

В община Сливен няма селища без ток и вода

В община Сливен няма селища без ток и вода, но обстановката в селата по поречието на Тунджа продължава да е критична. Това съобщи на БТ...

Ще се състои и чуждоезиково ателие с участието на деца от предучилищна възраст, както и няколко творчески работилници. В тях ще се изработва коледна украса. Демонстрация на умения по информационни технологии за работа по различни проекти ще направят участниците в клуб "Архимед - забавна математика".

Предвиден е и футбол за деца от предучилищна възраст. Празникът на ученето в Сливен се организира за трети път и е продължение на проекта NELLII - Мрежа за инициативи и информация за учене през целия живот, който се осъществява в страната от МОН.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Образование