Софиянци ще могат да четат, разменят и даряват книги в Зелена библиотека

33062
Софиянци ще могат да четат, разменят и даряват книги в Зелена библиотека

На 26 юли, тази  събота, от 17.00 часа,  в Княжеската градина зад паметника на Съветската армия до масите за тенис ще се проведе „Зелена библиотека”. Инициативата е на доброволците на Столична библиотека и е продължение на идеята им  за четене на открито. В „Зелена библиотека”  младежи от  европейската доброволческа служба от Латвия, Гърция, Дания, Франция, Испания, Италия и България ще четат свои любими откъси от книги.

Присъстващите ще могат да си разменят книги, а най-активните ще получат подаръци и безплатни читателски карти за Столична библиотека.

Спомени, приятели и фенове разплакаха Иво Иванов на представянето на книгата му

Спомени, приятели и фенове, общо над 300 души, разплакаха Иво Иванов на представянето на първата му книга "Кривата на щастието". Домаки...

Събитието е част от кампаниите на Столична библиотека за насърчаване на четенето от най-ранна детска възраст и популяризиране на доброволчеството и свободното общуване между хората от различни възрасти и националности.

Събитието е включено в лятната културна програма на София и е в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападен регион за Европейска столица на културата 2019.

Следете информацията за културните събития, свързани с кандидатурата на София и Югозападен регион за Европейска столица на културата 2019, на http://www.sofia2019.bg/

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Образование