Научете се на креативност в бизнеса в работилницата "Ready... Steady... Go... for Innovation"

32632
Научете се на креативност в бизнеса в работилницата "Ready... Steady... Go... for Innovation"

Иновационният мениджмънт и корпоративното предприемачество все повече излизат от традиционните рамки и се обръщат към креативността за развитието и усъвършенстването им. По тази причина екип от специалисти с дългогодишен опит в областта решиха да организират работилница за учене чрез правене и преживяване. Името й е "Ready... Steady... Go... for Innovationе". Тя е подходяща за всички, които имат желание да надградят уменията си и да обогатят знанията си в посока креативност и развиване на бизнеса чрез иновации, независимо от сферата на дейност, които са особено необходими в условията на криза.

Работилницата е интензивната форма на обучение по програма на Академията по иновационен мениджмънт. Уроците ще бъдат в три дни - на 28-и ноември и на 4-и и 12-и декември от 9,30 до 17,00 часа в betahaus. Пакетната цена за трите дни е 340 лева, а само за втория и третия - 280 лева. За студенти има намаление и цените са съответно 250 и 200 лева. Регистрацията може да бъде направена на телефони 02 4224 240 или 0888 906 475, на които отговаря Марионела Симова, или на електронна поща: office@innovationmanagement.academy.

Aрхитектурна обиколка, акции и работилници за деца са включени в детската програма на ONE ARCHITECTURE WEEK 2014

Деца ще създават сензорни станции за проверка на чистотата на въздуха и ще строят небостъргачи от плетена рециклирана хартия в рамките ...

В първия от трите учебни дни ще се научите как да излезете от комфортната зона на стационарен изпълнител чрез бизнес симулации и ролеви игри и ще се подготвите за креативно и иновативно мислене и за решаване на проблеми в екип. Във втория ден ще се запознаете с методология за систематизирано управление на иновациите и генериране на нови възможности за растеж и развитие. А в третия - екипно и на състезателен принцип ще бъде решен реален бизнес казус, за който ще бъдат използвани представените от втория учебен ден инструменти и подходи.

За участие в работилницата може да се запишете тук!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Образование