Четири нови специалности в УНСС

54467
Четири нови специалности в УНСС

Университетът за национално и световно стопанство (УНСС) разкрива четири нови специалности от следващата година. Това каза в интервю за Агенция "Фокус" проф. д.ик.н. Стати Статев, ректор на УНСС и заместник-председател на Съвета на ректорите.

"Непрекъснато проучваме съвременните тенденции в развитието на висшето образование по света, отчитаме потребностите на пазара на труда и отговаряме на новите изисквания. Доказателство за това е и фактът, че от следващата учебна година разкриваме четири нови специалности: „Творчески индустрии и бизнес“, „Индустриален бизнес“, „Мениджмънт на недвижимата собственост“ и „Икономическа социология и психология“, каза проф. Статев.

"Ранобудните студенти" поискаха оставката на ректора на УНСС

"Ранобудните студенти" искат оставката на ректора на УНССпроф. Стати Статев. Това обяви Румен Стоев - студент по право,на пресконференц...

"Не предвиждаме промяна в размера на семестриалните такси. Въпреки орязаната държавна субсидия и най-ниския коефициент на двете ни основни направления „Икономика“ и „Администрация и управление“, в които учат близо 90 на сто от всички студенти, въз основа на който се определя размерът на издръжката на един студент", каза още проф. Статев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com