20 години Британско-Български Информационен и Езиков Център

38539
20 години Британско-Български Информационен и Езиков Център

Британско-Български Информационен и Езиков Център, наследникът на Би Би Си Център, има дългогодишна и интересна история. През 2014 г. празнуваме своя двадесетгодишен юбилей!

Силното присъствие на Би Би Си в България и изключително големият интерес към предаванията на Би Би Си доведе до създаването през 1994 г. на Центъра на Би Би Си в София, единствен по рода си извън Великобритания. Центърът осигури широк достъп до многообразната издателска продукция на Би Би Си и организира множество събития, популяризиращи не само медийната корпорация, но и британската култура и език.

От края на 2004 г. Би Би Си Център София съществува като независим учебен център и доби популярност най-вече с високото качество на езиковата подготовка в организираните курсове по английски език за деца и възрастни.

Играй и спечели с Actualno.com и героите на Дисни

Здравейте, мили родители! Със започването на новата учебна година, започват и много терзания в главите ни: Какво да учи детето? На какв...

От 2011 ББИЕЦ е член на партньорската програма Addvantage към Британски Съвет и е оторизиран подготвителен център за изпитите на Cambridge ESOL.

ББИЕ Център е подходящата институция за тези, които желаят бързо да напреднат в усвояването на английски език. Центърът гарантира висок стандарт на обучение и преподаване в курсовете по общ и специализиран английски. Преподава се в малки групи, в условията на професионална атмосфера на взаимно доверие.

ББИЕЦ разполага с шест съвременно оборудвани зали в модерна самостоятелна бизнес сграда в центъра на София. На разположение на всички курсисти е библиотека с над 150 оригинални и адаптирани заглавия.

Периодично ББИЕЦ организира за своите курсисти тематични вечери, посветени на англоговорящите страни, техните обичаи и култура.

Центърът организира различни курсове за възрастни, за да удовлетворим желанията и изискванията на всеки, който желае да изучава английски език. Курсистите са стимулирани да използват английски език през цялото време и да се включват в кратки презентации. Преподавателите винаги осигуряват нужната помощ и препоръки.

Училището трябва да изгражда личност, смятат родителите в България и вярват на образованието

78% от родителите на деца от 1 до 7 клас смятат, че училището трябва да възпитава и изгражда личности, не само да дава академични знан...

Регистрация за есенна сесия за възрастни: до 01.10.2014 г.


Курсовете на ББИЕ Център за деца се радват на особена популярност. Повече от 200 ученика идват всяка година в нашия Център, за да изучават английски език по приятен и увлекателен начин.

Защо да изберете ББИЕ Център за вашето дете?

Всички наши учители са квалифицирани преподаватели по английски език и имат опит в работа с деца.

Средното училище – самостоятелност и поощрение

Бързият ръст и хормоналните бури променят възприятията  и отношенията с околните. Тази революция в живота на детето се отразява и ...

Малкият брой на децата в групите прави възможен индивидуалния подход към всяко от тях.

Ние внимателно проследяваме напредъка на вашето дете и поддържаме тясна връзка с вас на всеки етап от обучението.

Част от нашата програма е подготовката за явяване на международно - признати тестове и изпити.

В нашите часове децата не само изучават английски език, но и се запознават с културата и традициите на Великобритания.

Част от нашата учебна програма са музикалните часове. Чрез стихове и песни децата подобряват призношението и интонацията си.

Започва новата учебна година

Близо 64 000 деца в странат ще прекрачат на 15 септември учебния праг за първи път. По информацията на образователното министерство 63...

Ние организираме тържества за Коледа и за края на учебната година. Вярваме, че по този начин изграждаме в децата чувство за принадлежност към нашата институция, а също така и им даваме възможност да покажат пред своите близки и приятели какво сме постигнали

Летните ни курсове включват изнесени уроци - посещения на художествени галерии, природонаучния музей, игри в парка, прожекции на филми и др.

Предлагаме и летен езиков лагер в планината – през м. юни каним нашите деца и техни приятели да прекарат незабравима седмица в подножието на уникалните Рилски Езера в курорта Паничище

Регистрация за 2014 – 2015 учебна година: до 01.10.2014 г


Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Образование